sâmbătă, 27 octombrie 2007

BALUL BOBOCILOR la Colegiul National "Lucian Blaga"

Câteva sute de tineri au participat in 25 octombrie la "Balul bobocilor" organizat de Colegiul Naţional "Lucian Blaga" din municipiul Sebeş. Manifestarea a avut loc la Centrul Cultural "Lucian Blaga" din localitate, sala dovedindu-se neîncăpătoare pentru toţi cei ce au dorit să vină la petrecere. Capul de afiş al balului a fost indiscutabil trupa Morandi, care a cântat live şi a dansat, creând astfel o atmosferă cum orice colegiu şi-ar fi dorit să aibă la "Balul bobocilor". Timp de aproape patru ore, elevii au asistat la diferite probe in urma cărora au fost desemnaţi "MISS si MISTER BOBOC." Si-a facut simtita prezenta si trupa rock a scolii, Namel3ss, prin interpretarea melodiilor " Knockin on Heaven doors" si "Crazy".





La final, cei mai buni au primit din partea sponsorilor premii consistente care le-au răsplătit eforturile. Titlul de "Miss" a revenit elevei Andreea Frate, iar cel de "Mister" lui Victor Râurean, cei care au primit cele mai multe voturi din partea juriului. In urma acestei manifestări de excepţie, organizatorii au declarat că nu s-au aşteptat ca "Balul bobocilor" din acest an să se bucure de un asemenea succes în rândul tinerilor.

luni, 8 octombrie 2007

Ziua EDUCATORULUI

Cu prilejul ZILEI EDUCATORULUI, Colegiul National "Lucian Blaga" a organizat in data de 5 octombrie 2007 o festivitate de reunire a profesorilor care si-au desfasurat activitatea didactica in cadrul acestui liceu. Manifestarea a avut loc la Casa de Cultura din Sebes, fiind prezenti atat profesori, cat si elevi. Acestia din urma au realizat programe artistice variate, cuprinzand sceneta celor din clasa a X-a F, coordonati de doamna profesoara Tereza Candea:





sau dansurile nemtesti ale elevilor din clasa a XI-a A, pregatiti de doamna profesoara Andreea Mucsi:




Asadar, cu ocazia zilei tuturor celor care ne indruma in viata si ne ajuta sa intelegem si sa aprofundam notiunile necesare pentru a ne putea implini pe plan profesional si nu numai, urez tuturor profesorilor un cald “La multi ani!”.